''EVLİYA ÇELEBİ BENİM ŞEHRİMDE'' ETWINNING PROJEMİZ

6. sınıf öğrencileri ''Evliya Çelebi Benim Şehrimde'' projemizde kendi şehirlerini tanıtıyor.

Giresun / Merkez Çıtlakkale Ortaokulu 6/A ve 6/E sınıfı öğrencileri ''Evliya Çelebi Benim Şehrimde'' adlı eTwinning projesine ortak oldu. Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Betül YANBUL ''Evliya Çelebi Benim Şehrimde'' adlı etwinning projesine öğrencileriyle dahil olmuş ve ilk kez bir etwinning projesinde yer almanın heyecanını yaşamaktadır. Kültür, toplumun kendine özgü olan ve gelecek nesillere aktardıkları maddi ve manevi her şeydir. Bir kültürü öğrenmenin en güzel yolu onu yaşayarak keşfetmektir. Bunun için öğrencilerimiz bu projeyle kendi şehirlerini araştırma ve başka şehirlerin kültürlerini öğrenme fırsatı bulacaklardır. Bu proje yöresel yemek, halk oyunu, yöresel müzik gibi kültürel özelliklerin aktarılmasında en önemli araçlardan biri olan dili de kullanarak, farklı kültürleri tanımalarını ve kendi kültürlerini tanıtmalarını sağlayacaktır. Projemizde bunu gerçekleştirmeye yönelik etkinlikler planlanacaktır. Projeye katılan tüm öğrencilere başarılar dileriz.

29.11.2021 193

29-11-202129-11-2021